2018-02-25 12:11 #0 av: Pyttelite

Välj mellan artikel eller inlägg när du skriver

Om man vill skriva på en  intressesajt kan man välja mellan rena inlägg och artiklar. Det som skiljer dom åt är att en artikel har en ingress som sedan kommer att kunna visas på sajtens första sida. 

Vill du testa?

Som grundfunktionalitet kan alla skriva inlägg men inte artiklar. Är det så att du har lust att testa att skriva en artikel på Krukväxter iFokus är du välkommen att höra av dig i ett PM.

Här är ett exempel på en artikel: Monstrea Deliciosa.

Hitta bilder till artikeln eller inlägget

Rent spontant uppskattar jag att ni tar egna bilder och lägger in som illustrationer. Det är inte hela världen om bilden inte är fullständigt perfekt speciellt om bilden verkligen hör ihop med texten.

Dom flesta datorer eller mobiler har enkla bildredigeringsprogram/appar så att man kan justera sin bild - t.ex. klippa och förbättra skärpa osv.

Annars finns en hel del gratissajter som förmedlar bilder. Om du vill illustrera din artikel eller ditt inlägg med bilder finns denna källa för gratisbilder, Pixabay.

Det finns fler liknande sajter på nätet så sök gärna själv men du får inte ta vilken bild som helst utan tillåtelse när du skriver dina artiklar eller inlägg. Det kan vara bra att tänka på!

Om det blir fel?

Efter en viss tidsenhet är det bara Sajtteamet som kan gå in och justera om det blir fel i en artikel eller i ett inlägg.

Tyvärr går detta inte att ställa om så att trådskaparen eller artikelskaparen får full frihet över sin artikel. Blir det fel och du inte sett det eller att du vill korrigera i efterhand vänd dig till Sajtteamet då så hjälper vi dig.

Välkommen att bli artikelskrivare på Krukväxter iFokus!