Green Room

Ny sajtvärd- Tack ylvala!

2018-01-26 18:06 #0 av: Pyttelite

Hej alla!

Tyvärr har ylvala hoppat av värdskapet för den fina krukväxtsajt hon byggt upp.

Jag känner att pressen är stor nu när jag tagit upp stafettpinnen. Jag hoppas verkligen att ylvala  har lust att komma tillbaka.

En intressesajt är helt beroende av sina läsare så snälla ni kom med förslag om förbättringar, ämnen ni vill läsa om eller om ni själva har lust att skriva artiklar eller inlägg.

Jag har haft många krukväxter genom åren och det säger ju lite om att vissa krukväxter överlever vad som helst medans andra faller platt ner på marken (i alla fall deras blad) bara man är borta en helg.

Berätta gärna om era upplevelser och då både bra och dåliga. Det finns mycket som spelar in för att hålla en krukväxt vid liv och vi kan lära av varandra.

Jag skulle också tycka att det vore kul när jag blir lite varmare i kläderna om någon har lust att vara medarbetare till sajten.

Ju fler vi är som underhåller sajten desto aktivare och attraktivare kommer den att  bli.

Återigen kom med tips eller förslag och jag hoppas att ni fortsätter att titta in och jag önskar nya läsare varmt välkomna.

Ps. Jag är lite långsam när det gäller uppdateringar av information - men jag jobbar på det. Ds.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-27 08:05 #1 av: [Rhonda]

Hej Pyttelite!  

Välkommen som vår nya sajtvärd! Du behöver inte känner dig pressad.  Själv ställer jag inga krav på att du ska komma med nytt hela tiden. Det är bara mysigt att det finns någon här i bakgrunden som kommenterar lite då o då.

Kram

Anmäl
2018-01-27 11:58 #2 av: Carmarino

Hej Pyttelite!

Håller helt med Rhonda. Känn ingen press. Det är bara kul att du vill hålla igång sajten.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-01-27 22:01 #3 av: DesK

Hej Pyttelite! Så roligt att du vill hålla igång sajten. Håller helt med Rhonda och Carmarino, ta det lugnt. Det ska vara roligt och trivsamt att vara sajtvärd Glad

Désirée

Anmäl
2018-01-27 22:09 #4 av: Pyttelite

#1 Tack för hälsningen och de värmande orden.  Jag blir förstås intresserad av din blomma i inlägget är det en blyblomma eller är det någon annan intressant växt?

#2 Tack för de fina orden - jag tycker att ylvala gjort ett sådant fint förarbetet så det vore synd om den helt skulle förfalla.

#3 Tack för de lugnande orden - viss känns det stressande men en bra sajt består också av alla sina medlemmar så jag hoppas att ni alla kommer att titta in då och då när ni har lust och även komma med lite tips om givande ämnen.

Tack alla!

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-01-28 06:43 #5 av: [Rhonda]

# 4 Vilken blomma menar du? Bilden med fågeln?

Anmäl
2018-01-28 10:49 #6 av: beem

Din stora kunskap och ditt engagemang ....ja det kan bara bli jättebra. Så bra att du vill hålla igång sajten. Lycka till.


Anmäl
2018-01-28 21:45 #7 av: Pyttelite

#5 Ja, den fina skära blomman - den ser nästan ut som blyblomma men inte riktigt och jag kan inte komma fram till vad det kan vara för sort.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.