2018-06-05 20:15 #0 av: Pyttelite

För några dagar sedan fick jag det glada nöjet att hälsa Werifesteria välkommen till krukväxtsajten som den hundrade medlemmen. Det är både inspirerande och roligt att se att medlemsantalet växer och det känns som att det finns en bra bas att arbeta vidare ifrån.

En hyllning till sajtens skapare!

Ylvala är sajtens skapare och i första hand är det henne vi ska tacka för att det finns en god grund att stå på. Förutom det har sajten även en mycket aktiv medarbetare som heter DesK.

Det är medlemmarna som gör det!

Sen är det naturligtvis ni medlemmar som gör resten - om inte ni funnits hade krukväxtsajten varit ganska tom och öde.

Dagboksförfattare ger oss inspiration!

Det är inspirerande att få titta in i era blomdagböcker som visar på en enorm bredd när det gäller kunskap och intresse. 

En del av er har många års erfarenhet och andra har just börjat sin bana i krukväxtträsket och ni är alla lika välkomna.

Lite för alla - ni kan påverka!

Min vision för denna sajt är att det ska finnas lite för alla. Blomdagböckerna är naturligtvis en viktig del men det finns plats för mycket mer aktivitet och det är ni som bestämmer och kommer med idéer. 

Tillsammans kan vi skapa en fin miljö för olika vinklingar av krukväxtodlingens vedermödor och intressen. 

Det är minst lika intressant att ta del av era andra inlägg och de ger också en intressant läsning.

Den som vill kan lätt få behörighet till att skriva artiklar - så hör gärna av er med ett PM eller skriv bara som ett svar på denna artikel att ni är intresserade.

Stort Tack till er Alla!

Så stort tack till alla er som engagerat er i sajten. Såväl gamla som nya medlemmar är välkomna och skriv gärna en rad, en fråga ett inlägg eller artikel vi vill gärna ta del av era erfarenheter.

Tack ylvala!

Tack DesK!

Tack Werifesteria!

Tack alla ni som tittar in!

och 

Stort tack till alla er medlemmar som skriver och är aktiva!

Bilder : ©Pyttelite